23.4.2018   //   Kansi ja Areena –hankeLue lisää »

Sivenius Suvanto toimi SRV:n, OP Ryhmän, LähiTapiolan –ryhmän ja Tampereen kaupungin perustaman yhteisyrityksen neuvonantajana Tampereen keskustaan toteutettavan Kansi ja Areena –hankkeeseen kuuluvan monitoimiareenan ja sen yhteyteen rakennettavien hotellin, kasinon sekä toimitilojen keskeisten käyttäjäsopimusten valmistelemisessa ja neuvottelemisessa.

31.8.2017   //   EUROFINSLue lisää »

Nab Labs Groupin osto

Sivenius Suvanto toimi maailman johtavan elintarvike- ja ympäristöanalytiikkaan erikoistuneen Eurofins Scientificin neuvonantajana sen ostaessa Nab Labs Groupin. Kohdeyhtiö on eräs Suomen suurimmista ympäristöanalytiikkaa harjoittavista laboratorioista. Yhtiöllä on Suomessa useita toimipisteitä ja sen palveluksessa on yli 100 henkilöä. Nab Labs Groupin liikevaihto oli yli 9 miljoonaa euroa.

16.3.2017   //   Työelämän palveluita tarjoavan yhtiön myyntiLue lisää »

Sivenius Suvanto toimi myyjien neuvonantajana järjestelyssä, jolla TG Talent Gate Oy:n omistus myytiin Barona – konsernille. TG Talent Gate Oy on rekrytointien, kouluttamisen sekä työelämän muutospalveluiden asiantuntija.

13.2.2017   //   Sähköverkkoyhtiön ja voimajohtojen myyntiLue lisää »

Sivenius Suvanto toimi Pohjolan Voima Oy ja sen konserniyhtiöiden neuvonantajana järjestelyssä, jossa ne myivät sähköverkkoliiketoimintaa harjoittavan PVO-Alueverkot Oy:n osakekannan sekä muita sähköverkko-osia EPV Energia Oy:lle. Kokonaisuus käsittää 110 kilovoltin voimajohtoja, 400 kilovoltin Ulvila-Meri-Pori –voimajohdon sekä kytkinkenttiä.

8.2.2017   //   Pizzataxi -liiketoiminnan myyntiLue lisää »

Sivenius Suvanto toimi myyjän neuvonantajana järjestelyssä, jossa Helsingin Pizzapalvelu Oy myi pääkaupunkiseudun 22 ravintolaa kattavan liiketoimintansa Kotipizza Group Oyj:lle.

15.12.2016   //   Sijoitus aurinkoenergiaanLue lisää »

Sivenius Suvanto toimi Taalerin neuvonantajana usean miljoonan euron suuruisessa järjestelyssä, jossa Taaleri Kiertotalous Ky:stä tuli Naps Solar Oy:n suurin osakkeenomistaja. Naps on johtava aurinkosähkön ratkaisutoimittaja.

19.9.2016   //   Kemikaalikuljetuksiin erikoistuneen yhtiön osake-enemmistön hankintaLue lisää »

Sivenius Suvanto toimi ranskalaisen Groupe Samat AS:n neuvonantajana järjestelyssä, jossa yhtiö hankki pohjoismaiden johtavan kemikaalikuljetuksiin ja logistiikkaan erikoistuneen HAANPAA Groupin (Liqvia Holdings Oy:n) osake-enemmistön.

29.2.2016   //   KiinteistöhankeLue lisää »

Sivenius Suvanto toimi Lindström Invest Oy:n neuvonantajana Helsingin Kalasatamassa sijaitsevan Rantatie Business Parkin laajennushankkeen toteuttamisessa.

Lindström Invest Oy rakennuttaa Helsingin kaupungilta ostamalleen tontille noin 6.000 m² suuruisen Rantatien Kasvu –nimisen toimistotalon sekä maanalaiset pysäköintitilat noin 130 autolle. Hankkeen rakentajaurakoitsijana toimii YIT. Rantatien Kasvu on täyteen vuokrattu. Rantatien Kasvun toteuttaminen käynnistyy välittömästi 2016 ja se valmistuu vuoden 2017 lopulla. Rantatien Kasvun valmistumisen jälkeen Rantatie Business Park on noin 1.000 ihmisen työympäristö.

26.2.2016   //   Tuulivoimapuistohankkeiden myyntiLue lisää »

Sivenius Suvanto toimi Innopower Oy:n neuvonantajana järjestelyssä, jossa yhtiö on myynyt Lapualla sijaitsevan Jouttikallion ja Kemissä sijaitsevan Ajoksen tuulivoimapuistohankkeensa ruotsalaiselle OX2:lle. Kokonaisuus muodostuu yhteensä 19 tuulivoimalasta (63 MW). OX2 on samassa yhteydessä sopinut Ajoksen tuulivoimapuiston myynnistä IKEA:lle ja Jouttikallion tuulivoimapuiston myynnistä Allianzille.

Innopower Oy on tuulivoiman tuotantoon ja rakentamiseen keskittyvä tuulivoimayhtiö, joka tuottaa tuulivoimalla sähköä osakkailleen Suomessa omakustannushintaan. Yhtiön omistajia ovat suomalaiset energia- ja teollisuusyhtiöt.

7.2.2016   //   TuulivoimalahankeLue lisää »

Sivenius Suvanto toimi EPV-Tuulivoima Oy:n neuvonantajana sen tehdessä Vestas Finland Oy:n kanssa yhteensä 34 tuulivoimalan hankintaa ja toimitusta koskevan sopimuksen EPV-Tuulivoima Oy:n Kristiinankaupungin Metsälän hankkeeseen. EPV-Tuulivoima Oy on EPV Energia Oy:n täysin omistama tytäryhtiö.